Jobba hos oss

Sanera Stockholm AB är ett privatägt serviceföretag med 40 anställda som specialiserat sig på rivning och sanering i samband med vattenskador och ombyggnationer. Vi utför uppdrag hos både mindre entreprenörer och privatkunder som såväl större offentliga projekt hos de största entreprenörerna i branschen.

Ansvarsfull Rivare
Nu söker vi ansvariga rivare till att leda och utföra rivningsarbeten. Du kommer som platsansvarig sköta kontakter med kunder, beställare samt underentreprenörer. Du styr arbetet kring hela rivningsprocessen och rapporterar efter avslutat projekt till teamledare.
Via ett digitalt ordersystem hanterar du dina projekt som är förlagda i Stockholms Län.

Din profil
Vi tror att du som söker har starkt driv, är initiativrik och självständig med en god tilltro till din egen förmåga. Att du är ansvarsfull, noggrann och drivs av problemlösning.

Din sociala förmåga är väl utvecklad och du brinner för att leverera hög service där du känner stolthet att ge våra kunder det bästa.

Vi tror att du är i början av din karriär och ser detta som en språngbräda in i byggbranschen. I ditt arbete kommer du samarbeta med många olika företag inom bygg och därmed ge dig möjlighet till ett brett kontaktnät. Är du mitt i studier finns det även möjlighet att jobba extra hos oss parallellt med studierna.

I denna tjänst lägger vi stor vikt vid personliga egenskaper och vi ser det meriterande med körkort.

Vi erbjuder
Vi erbjuder en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning, kollektivavtalade villkor och möjlighet till bil i tjänsten.
Hos Sanera Stockholm AB blir du delaktig i ett spännande förändringsarbete med fokus på digitalisering, hållbarhet och utveckling. Vi letar efter en person som vill vara med att på denna resa.

Låter detta intressant? Vi behöver inte ditt CV, utan maila din motivering om varför just du är rätt för tjänsten som ansvarsfull rivare till; jobb@saneringar.com